onsdag 18 maj 2011

Hallgerður Hallgrímsdóttirs guide till sex med älvorSex with humans is boring är Hallgerður Hallgrímsdóttirs motto. I stället ägnar hon sig åt älvor.

Det började under en oskyldig vandring på egen hand på landsbygden. Fast helt ensam var hon inte - plötsligt smög sig någon från det gömda folket in på henne, viskade några snuskiga ord i örat och sedan var älvsexet i gång.

Hallgerður Hallgrímsdóttir hävdar att hon har haft sex med älvor massor av gånger. Det är skönt och säkert. Och de vackra, ståtliga och nästan självlysande älvorna är känsliga, flexibla och uppges ha helt annorlunda möjligheter att tillfredsställa människor sexuellt. Älvsex är helt enkelt bättre, även om Hallgerður Hallgrímsdóttir nu tycks nöja sig med sin pojkvän.

Hallgerður Hallgrímsdóttirs utger sig för att vara en älvsexnörd, en titel hon förmodligen inte delar med särskilt många andra jordbor. Hon har dessutom skrivit om sina sexuella äventyr med det gömda folket i boken Please yourself - Sex with the Icelandic Invisibles samt på en nu insomnad blogg.

Ovan kan du se ett inslag där Hallgerður Hallgrímsdóttir pratar älvsex - om inbäddningen inte funkar kan du också se intervjun här.