onsdag 1 februari 2017

Dagens citat

"Jag vet inte om jag ska skämmas för att ha bidragit till att förstöra centrum som det var eller vara stolt över att ha bidragit till att bygga upp det som det är nu. Om jag har ett ärende på stan försöker jag titta ned och gå snabbt för annars tillfrågas jag snart om vägen eller ombeds att visa människor hur parkeringsautomaterna fungerar. Jag får fortfarande gåshud när jag hör ljudet av resväskehjul på trottoaren och har tveklöst lindrigt posttraumatiskt stressyndrom efter alltsammans. Inte desto mindre är jag tacksam för att ha fått lära känna människor från världens alla hörn och att ha hjälpt dem att uppleva oförglömliga ögonblick."

Berglind Björk Halldórsdóttir, som tidigare drev ett pensionat i Reykjavík, skriver i Fréttatíminn om sina upplevelser.