fredag 4 juni 2010

Dagens citat

"Vår stad fortsätter att växa och förändras. Som barn åkte jag med min far för att samla havstrutägg uppe i Grafarvogur. Senare bodde jag där. Jag har sett nya bostadsområden bli till etablerade bostadsområden. Jag älskar den här staden och jag vill betala tillbaka allt det som den gett mig. De senaste åren anser jag att en felaktig mentalitet har dominerat här. Jag har blivit stött av att betrakta den och dess konsekvenser. Jag tycker att fula och värdelösa saker har gjorts. Medborgarnas intressen har fått ge vika för några andras intressen. Möjligheter har förbisetts. Därför grundade jag Bästa partiet och samlade folk som jag känner, respekterar och litar på."

Jón Gnarr skriver i Fréttablaðið om Bästa partiet - här kan du läsa mer om kommunalvalet i Reykjavík.