fredag 17 augusti 2012

Dagens citat

"Jag har inte tänkt mig att bli evighetspolitiker som ledarna för den sittande regeringen. Detta beror naturligtvis inte bara på mig men jag har dock känt tillfredsställelse med mitt arbete i alltinget och en positiv anda över hela valkretsen. Med detta som ledstjärna siktar jag oförtrutet på att kandidera till nästa alltingsval. Gunnar Bragi, som har första mandatet i valkretsen, har gjort bra ifrån sig både som alltingsledamot och gruppledare. Vårt samarbete har varit mycket bra och vi kommer väl överens på alla sätt. Under förutsättningen att han kandiderar för listans första plats tänker jag kandidera för andra platsen."

Ásmundur Einar Daðason, alltingsledamot som övergav Gröna vänstern för Framstegspartiet, säger i Skessuhorn att han avser att kandidera för Framstegspartiet i vårens alltingsval.