onsdag 31 augusti 2016

Gästblogg: Dag tre av en sensommarsemester på Island

Hej igen

Igår kväll runt åttatiden anlände vi jag och min fru vi kan kalla henne Ulrika för hon heter ju så,till Gauksmyri för en natts vistelse, vi började vistelsen med att inmundiga en trevlig men inte överdådig Grillbuffé innehållande följande kött av: Biff,kycklingfilé, gris och Häst, där fanns också fisk av typen fjällröding.Det fanns även potatis och rotfrukter i buffén, två sorters såser svampsås och bearnaisesås(svampsåsen var gudomlig med stora bitar svamp i ,helt i min smak)
Vi delade en flaska Rött av sorten Gato Negro till detta.

Nu idag vaknade vi runt halvåtta för att mötas av ett väderomslag som mer är typiska för det Isländska landskapet än den gassand sol vi haft i två dagar nu.


Bild tagen från frukostmatsalen runt nio lokal tid.

Lätt regn och Islandsgrått Men vad gör detta humöret är på topp efter gårdagens underbara båttur, och idag ska vi ju anlöpa Akureyri för tre härliga dagar/nätter på Hotell KEA . Nä nu är det dags att ta långa benet före och fara från pärlan Gauksmyri mot nya mål med Bad och annat kul... Jag kan lova att ni oomkullrunkeligen kommer att höra från mig, oss igen senare in i denna resa

Mikael karlsson Med Frun Ulrika Johansson