lördag 31 augusti 2019

Dagens citat

"Det är helt klart att jag kommer att tala på den nordiska fackföreningsrörelsens kongress. Och jag tycker att det är mycket märkligt hur människor talar om det - frimärkssamlares sammanslutning tror jag att det kallades. Och jag funderar över hur mycket förståelse människor har över vad det är som driver vårt samhälle framåt. Det är de arbetande människorna i dessa länder. Jag blev därför överrumplad över den här kritiken eftersom jag naturligtvis tycker att detta är viktigt och detta är något som jag tog på mig i maj och som du vet planerades Pences besök ursprungligen på andra dagar och flyttades senare. Men idéer om att vi möjligen skulle kunna mötas i Keflavík har varit uppe."

Statsminister Katrín Jakobsdóttir i Hringbraut om att hon talar på Nordisk facklig kongress i Malmö samtidigt som USA:s vicepresident Mike Pence besöker Island - läs mer här.